Diensten

Investeringen en consultancy

Wij zijn sinds 2012 als investerende en adviserende ondernemer actief. Wij richten ons op snelgroeiende vroege-fase ondernemingen in de Cleantech, Telecommunicatie, Internet en/of IT sector die in de B2B markt actief zijn en de ambitie hebben om te internationaliseren. Hierbij kunnen wij met middelen, kennis en netwerk een substantiƫle bijdrage leveren aan het uitbouwen van de onderneming door te investeren en advies te geven. Onze investeringshorizon is tenminste 5 jaar.

Daarnaast bieden wij algemene adviesdiensten aan op het gebied van financiering, koop/verkoop, (her)structurering en corporate governance. Zo adviseren wij in situaties waar afspraken tussen aandeelhouders dienen te worden aangepast om financiering mogelijk te maken.

Verder zijn we gespecialiseerd in het geven van advies over het inrichten van toezicht bij vroegefase bedrijven. Dit kan op verschillende manieren. Ilmar Hotsma heeft over dit onderwerp een praktisch handboek geschreven ‘ Je kunt niet een beetje commissaris zijn, ook niet bij vroegefasebedrijven‘.